Over ons

Konekta Services B.V. wil mensen en organisaties met elkaar verbinden. Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

Meer informatie

GESPECIALISEERD

Konekta Services B.V. is gespecialiseerd in het uitzenden van hoogwaardig geschoold personeel in de techniek,  productie, logistiek, bouw, industrie, scheepsbouw, land- en tuinbouw en petrochemie. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die van aanpakken weten en met liefde hun vak uitoefenen.

SNEL EN FLEXIBEL

Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring en persoonlijke samenwerking kunnen wij goed inspelen op de behoeften van onze klanten. Snelheid en flexibiliteit staan Konekta Services B.V. op het lijf geschreven.

SERVICEGERICHT

Een 9 tot 5 mentaliteit komt in ons boekje niet voor! Konekta Services B.V. staat op ieder moment van de dag voor haar opdrachtgevers klaar. Wij begrijpen de eisen en verwachtingen en hebben hier onze organisatie compleet op ingericht. Dit stelt ons in staat om een optimale brugfunctie te vervullen tussen opdrachtgever en uitzendkracht.