Diensten

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) versterking van uw team? Zoekt u technische specialisten met liefde voor hun vak? Dan bent u bij Konekta Services B.V. aan het juiste adres!

Meer informatie

Uitzenden

Konekta Services B.V. beschikt over een vaste ploeg technisch geschoold, vakbekwaam en gemotiveerd personeel. Wij zijn in staat om op korte termijn de juiste persoon op de juiste plaats aan te bieden. Onze flexibele krachten hebben minimaal 5 jaar ervaring in hun vak, spreken Engels of Duits en zetten zich actief in ook de Nederlandse taal te leren. Zij beschikken over de vereiste VCA- certificering en van iedereen is er een uitgebreid CV aanwezig.

Detacheren

Soms is detachering een goed alternatief. Bij detachering verrichten medewerkers die bij Konekta Services B.V. in dienst zijn werkzaamheden bij één of meerdere bedrijven. Konekta Services B.V. zorgt dan als werkgever voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en evaluatie- en loopbaangesprekken.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor een vast dienstverband? Konekta Services B.V. zoekt voor u naar geschikte kandidaten in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij verzorgen voor u de werving en selectie en indien nodig de introductie in Nederland, zodat u op korte termijn kunt beschikken over direct inzetbaar personeel met de gewenste kwalificaties. No cure, no pay: alleen bij een geslaagde match brengen wij een fee in rekening.